instituut

Jan Marini Skin Research

De grootste kracht van Jan Marini zit in het Skin Care Management System. Dit is de basis van waaruit huidverbetering opgebouwd gaat worden om (grote) huidproblemen aan te pakken in 5 stappen! Het Skin Care Management System van Jan Marini is door NewBeauty Magazine, al tien jaar lang, verkozen tot beste systeem vanwege de eenvoud in gebruik en de prachtige resultaten.

Exclusieve behandelmethoden

Salon Lisette biedt een uitgebreid programma van behandelingen aan, speciaal afgestemd op de behoefte en conditie van uw huid.​

Casmara Renovating

Een van de ondersteunende thuis verzorgingslijnen die de rimpels en expressielijntjes zachter, minder zichtbaar maakt en de huid vernieuwt door een mix van actieve werkstoffen.

Thuisverzorging

Bij alle behandelingen is thuisverzorging erg belangrijk. Het is het verlengstuk van de behandelingen en vergroot de kans op succes. Het uiteindelijke resultaat wordt namelijk voor een groot deel behaald door de thuisverzorging!

CICA LIJN

Een sterk hydraterend, kalmerend, herstellend en gefermenteerde formule van KRX Aesthetics. Deze lijn wordt aanbevolen voor een paar dagen, na de Green Sea Peel, Carboxy en de Customed behandeling met downtime. Soms ook 2 dagen ervoor als er producten zijn gebruikt met retinol, fruitzuren en glycolzuur of ander zuren. Het ingrediënt centella asiatica staat bekend om zijn helende, verzachtende eigenschappen en werd in het verleden gebruik voor brandwonden. De cica is ook goed te gebruiken voor eczeem, psoriasis, allergie en een erg droge huid,

Uitgebreide huidanalyse

Iedereen die voor het eerst een behandeling ondergaat, zal beginnen met een huidanalyse door middel van de SkinScanner. Het apparaat maakt gebruik van speciale licht technologie die een uitgebreide huidanalyse mogelijk maakt. Aspecten van de huid, die normaal gesproken niet te zien zijn met het blote oog, worden zichtbaar. Hierop volgt een huidadvies en kunnen de behandelingen nog beter op de cliënt persoonlijk worden aangepast.

Samenwerking

Wij werken al jaren samen met een esthetische arts in onze salon, sinds een paar jaar met Jan Aghina. Deze arts zoekt steeds nieuwe wegen, om het resultaat te optimaliseren. Daarbij maakt hij gebruik van een combinatie botuline toxine, fillers en draden. Ook kleine ingrepen met optimale resultaten en altijd uitgaande van de wens van de cliënt. Hij informeert uitvoerig, zodat een goed besluit samen kan worden genomen. Jan Aghina heeft zijn eigen kliniek in IJsselstein en komt regelmatig bij ons in de salon te Den Helder.

BeMinerals

De Start Today Kit is de perfecte manier om de dag te beginnen. De unieke kit bevat een foundation, een Beauty Glow Veil en de beMineral foundation kwast. De foundation is dekkend en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Het egaliseert, verstopt de poriën niet en beschermt tegen Uv-straling. Tevens draagt beMineral sinds januari 2013 het Nederlandse keurmerk ‘proefdiervrij’!​

AQUA GLOW LINE

Een ondersteunende Aqua thuisverzorgingslijn bomvol met plantaardige ingrediënten o.a Vit C en hyaluronzuur, die zorgen voor een gezond uitziende huid. Uniek formule geurvrij, hydrateert en maakt expressielijntje minder zichtbaar.

KRX YOUTHPLEX

De topper: Youthplex is een complete thuisverzorgingslijn en medische bewezen dat het een liftend, verstevigend en intensief anti-verouderingseffect geeft, met absolute ster ingrediënten, o.a Ceramide, Argireline en Volufiline dat fungeert als een natuurlijke vuller.

Aanbevelingen en recenties

Ik kom al 23 jaar met veel plezier bij Lies. Zij is professioneel, zeer vakkundig en heeft een rustige en persoonlijke omgang. Je voelt je meteen op je gemak. Lies luistert goed naar wat je wilt en weet precies welke behandeling en producten voor jouw huid goed zijn. De heerlijke massages en behandelingen zorgen ervoor dat je de salon herboren verlaat. ​

KRX lift intensive firming hals-kaaklijn crème

Deze bouwt ons eigen collageen op, dat helpt bij de elasticiteit en vorm van de huid. Wat is microcollageen met nano draadjes? Dat is een kleinere vorm collageen, die gemakkelijk door de huid kan worden opgenomen in vergelijking met het reguliere collageen met een grotere molecuul. Het bevat 22 actieve ingrediënten zoals: ceramiden, collageen, niacinamide en hebben een draadachtige textuur, die zich concentreren op verslapping hals-kaaklijn, rimpels en zonnevlekken.

T-Away

Nooit meer rode adertjes, steelwratjes en andere vervelende huidproblemen. Met de T-away behandeling worden de huidoneffenheden snel verwijderd met direct zichtbaar resultaat.​

Soundwave Chair

De Soundwave chair is een massagestoel die door middel van lage geluidsgolven een optimale, handenvrije en efficiënte lichaamsmassage mogelijk maakt. De geluidsgolven, die worden geproduceerd, zijn afgeleid van muziek die je kiest voor de behandeling begint en via een hoofdtelefoon ook door de oren binnen komt. Deze ervaring behoort tot de diverse soorten behandelingen, die men ondergaat bij een van onze speciale maskers.

PRODUCTLIJNEN

Untitled_design_2_500x

De Koreaanse huidverzorging-verbetering, heeft een holistische benadering en maakt gebruik van doordachte traditionele ingrediënten en recepten, die door worden gegeven van generatie op generatie, voor een mooie huid. Enkele jaren geleden bestormde de Koreaanse cosmetica de Europese markt. Korea blijft tot vandaag de dag, in de voorhoede van de schoonheidsindustrie

Jan Marini en professionele huidverbetering noem je in één adem. Want deze pionier heeft verschillende innovatieve huidtechnologieën ontwikkeld en werkt nauw samen met vooraanstaande artsen en onderzoekers.

Het spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging en biedt oplossingen voor ieder huidtype. De kern van het assortiment bestaat uit een uniek masker programma op basis van alginaat, dat 10x rijker is aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen.

Be-Mineral-logo-270x180

beMineral® is een 100% zuivere, minerale make-uplijn. Alle beMineral® foundations bevatten slechts 3 pure ingrediënten: de mineralen Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide, waardoor alle producten zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.

Ben je benieuwd geworden of heb je vragen?

368038004_900636700920606_2998033307401039537_n

Lies van Hooijdonk

403411297_994945978265459_3780363619821293244_n
PHOTO-2019-04-29-19-29-31version2

Lies van Hooijdonk

PHOTO-2019-05-08-11-00-38