instituut

Jan Marini Skin Research

De grootste kracht van Jan Marini zit in het Skin Care Management System. Dit is de basis van waaruit huidverbetering opgebouwd gaat worden om (grote) huidproblemen aan te pakken in 5 stappen! Het Skin Care Management System van Jan Marini is door NewBeauty Magazine, al tien jaar lang, verkozen tot beste systeem vanwege de eenvoud in gebruik en de prachtige resultaten.

Exclusieve behandelmethoden

Salon Lisette biedt een uitgebreid programma van behandelingen aan, speciaal afgestemd op de behoefte en conditie van uw huid.​

Casmara Renovating

Een van de ondersteunende thuis verzorgingslijnen die de rimpels en expressielijntjes zachter, minder zichtbaar maakt en de huid vernieuwt door een mix van actieve werkstoffen.

Thuisverzorging

Bij alle behandelingen is thuisverzorging erg belangrijk. Het is het verlengstuk van de behandelingen en vergroot de kans op succes. Het uiteindelijke resultaat wordt namelijk voor een groot deel behaald door de thuisverzorging!

Uitgebreide huidanalyse

Iedereen die voor het eerst een behandeling ondergaat, zal beginnen met een huidanalyse door middel van de SkinScanner. Het apparaat maakt gebruik van speciale licht technologie die een uitgebreide huidanalyse mogelijk maakt. Aspecten van de huid, die normaal gesproken niet te zien zijn met het blote oog, worden zichtbaar. Hierop volgt een huidadvies en kunnen de behandelingen nog beter op de cliënt persoonlijk worden aangepast.

Samenwerking

Wij werken al jaren samen met een esthetische arts in onze salon, sinds een paar jaar met Jan Aghina. Deze arts zoekt steeds nieuwe wegen, om het resultaat te optimaliseren. Daarbij maakt hij gebruik van een combinatie botuline toxine, fillers en draden. Ook kleine ingrepen met optimale resultaten en altijd uitgaande van de wens van de cliënt. Hij informeert uitvoerig, zodat een goed besluit samen kan worden genomen. Jan Aghina heeft zijn eigen kliniek in IJsselstein en komt regelmatig bij ons in de salon te Den Helder.

BeMinerals

De Start Today Kit is de perfecte manier om de dag te beginnen. De unieke kit bevat een foundation, een Beauty Glow Veil en de beMineral foundation kwast. De foundation is dekkend en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Het egaliseert, verstopt de poriën niet en beschermt tegen Uv-straling. Tevens draagt beMineral sinds januari 2013 het Nederlandse keurmerk ‘proefdiervrij’!​

Algologie La Presqu'île

De global anti-aging lijn van Algologie voldoet aan de fundamentele behoefte van de rijpere huid: Gebrek aan vocht en daarnaast behoefte aan bescherming en regeneratie. De producten van La Presqîle verminderen diepe rimpels en maken de huid weer stevig en glad. De huid wordt weer stralend, voelt comfortabel aan en verbetert de gelaatscontouren.

Ericson Skinjexion

De “Skinjexion” huidverbeteringsslijn van Ericson is een verlenging op de rimpel behandeling. Deze productenlijn ondersteunt de werking van de No Age VXN, BTX en hyaluronzuur wat bij elkaar de rimpels opvult en gladder maakt.

Aanbevelingen en recenties

Ik kom al 23 jaar met veel plezier bij Lies. Zij is professioneel, zeer vakkundig en heeft een rustige en persoonlijke omgang. Je voelt je meteen op je gemak. Lies luistert goed naar wat je wilt en weet precies welke behandeling en producten voor jouw huid goed zijn. De heerlijke massages en behandelingen zorgen ervoor dat je de salon herboren verlaat. ​

Ericson Hydra Clininc

De Ericson Hydra Clinic productlijn is speciaal geschikt voor mensen met een droge of vochtarme huid. De huid wordt weer stralend en houdt de hydratatie in balans.

T-Away

Nooit meer rode adertjes, steelwratjes en andere vervelende huidproblemen. Met de T-away behandeling worden de huidoneffenheden snel verwijderd met direct zichtbaar resultaat.​

Soundwave Chair

De Soundwave chair is een massagestoel die door middel van lage geluidsgolven een optimale, handenvrije en efficiënte lichaamsmassage mogelijk maakt. De geluidsgolven, die worden geproduceerd, zijn afgeleid van muziek die je kiest voor de behandeling begint en via een hoofdtelefoon ook door de oren binnen komt. Deze ervaring behoort tot de diverse soorten behandelingen, die men ondergaat bij een van onze speciale maskers.

PRODUCTLIJNEN

Het spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging en biedt oplossingen voor ieder huidtype. De kern van het assortiment bestaat uit een uniek masker programma op basis van alginaat, dat 10x rijker is aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen.

Jan Marini en professionele huidverbetering noem je in één adem. Want deze pionier heeft verschillende innovatieve huidtechnologieën ontwikkeld en werkt nauw samen met vooraanstaande artsen en onderzoekers.

Algologie huidverzorging is geïnspireerd door de goede werking van zeeplanten. Het geheim van van het merk zit in de veelzijdige ingrediënten afkomstig uit de zee. Elke zee plant
of zeewier heeft unieke eigenschappen, die zorgen dat er voor elk huidtype en elke huidconditie specifieke producten ontwikkeld kunnen worden.

Ericson Laboratoire biedt een ruime collectie van veelzijdige huidverbeteringsproducten aan, die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: een optimale conditie van uw huid.

Ben je benieuwd geworden of heb je vragen?

PHOTO-2019-04-29-19-29-31version2

Lies van Hooijdonk

PHOTO-2019-05-08-11-00-38
PHOTO-2019-04-29-19-29-31version2

Lies van Hooijdonk

PHOTO-2019-05-08-11-00-38