Behandelingen

JAN MARINI SKIN RESEARCH

Ben je op zoek naar een eenvoudige alles-in-één oplossing om zeer zichtbare resultaten te behalen? De huidverbeterende producten van Jan Marini zijn eenvoudig in gebruik en resultaatrijk bij verschillende huidproblemen én om een stralende huid te krijgen.

Professionele huidverbetering

Jan Marini en professionele huidverbetering noem je in één adem want deze pionier heeft verschillende innovatieve huidtechnologieën ontwikkeld en werkt nauw samen met vooraanstaande artsen en onderzoekers. Vanuit die samenwerking heeft ze haar eigen lijn ontwikkeld en zich vooral gericht op dermatologen, huidspecialisten en plastisch chirurgen. Het wereldwijde merk Jan Marini maakt (gepatenteerde) producten met vernieuwende ingrediënten, die gericht zijn op langetermijnresultaat met formuleringen die geen irritatie geven. Te denken valt hierbij aan onder andere de door zon beschadigde huid, acne, droge en vette huid, rosacea en hyperpigmentatie. Maar ook de gezonde huid blijft actief en jeugdig bij dagelijks gebruik van deze producten.

KRX AESTETHICS

De Koreaanse huidverzorging-verbetering, heeft een holistische benadering en maakt gebruik van doordachte traditionele ingrediënten en recepten, die door worden gegeven van generatie op generatie, voor een mooie huid. Enkele jaren geleden bestormde de Koreaanse cosmetica de Europese markt. Korea blijft tot vandaag de dag, in de voorhoede van de schoonheidsindustrie.

Medisch-cosmetische injecties zijn zeer wijdverbreid in de schoonheidswereld. Het verstrekt een antwoord op de behoeften van vrouwen die een snelle oplossing willen voor de beschadiging van de huid. Er zijn verschillende soorten injecties beschikbaar, waaronder de meest bekende: Botulinetoxine Injecties (Botox), Hyaluronzuur injecties en Mesotherapie micro-injecties. Skinjexion biedt het alternatief voor de medisch-cosmetische injecties. Het is een unieke lijn die gebruikt maakt van No Age VXN, een antioxidant die de vorming van rimpels vertraagt en het moleculair hyaluronzuur dat de rimpels vult. Daarnaast bevat Skinjextion ‘BTX’,  dat de contracties van de huid ontspant en de rimpels zo gladder maakt. De innovatieve combinatie van deze 3 hi-tech actieve ingrediënten werken snel in op de rimpels.​

Huidveroudering kan allerlei oorzaken hebben; te lang in de zon zitten, de huid niet goed verzorgen of simpelweg, een dagje ouder worden, al noemen we dat liever een dagje minder jong. Behalve dat veel dames last krijgen van een gedehydrateerde huid kan deze er futloos uit gaan zien door een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Juist voor dames die de eerste tekenen van huidveroudering gaan zien is Fresh Caviar ontwikkeld. Deze unieke gekoelde verzorgingslijn bevat verse kaviaar cellen en geen parfum of conserveringsmiddelen. Zelfs de meest gevoelige huid kan met deze producten worden behandeld. Fresh Caviar Excellence in Skincare is niets minder dan een top behandeling voor je huid met alleen de beste ingrediënten.

Het eerste verouderingsproces is natuurlijk, de voortgang hiervan is genetisch bepaald. Het vertoont zich in een verandering van het herstel en onderhoud van de cellen. Tijdens het verouderen van de huid verliezen de weefsels, die buiten de cellen liggen structuur, waardoor het volume en de vormen van het gezicht veranderen terwijl de rimpels zich verdiepen. De huid “ontspant” als gevolg van het verslappen van het vetweefsels en de spierweefsels die hun ondersteunende rol niet meer vervullen. Genxskin maakt gebruik van een krachtig, vernieuwend actief ingrediënt die het mogelijk maakt om de 14 genen die betrokken zijn bij de structuur van het bindweefsel te reactiveren.​
De SLIM-FACE-LIFT behandeling werd gecreëerd voor de vrouwen en mannen die op efficiënte en natuurlijke wijze de tekens van gezichtsveroudering wensen te bestrijden, zonder een zware en invasieve chirurgische ingreep. Het is een speciaal aangepaste techniek voor de behandeling van huidverslapping van de wangen, de dubbele kin en voor vet volumes, die migreren naar de onderkant van het gezicht.
Elke huid heeft wel eens een dipje, maar het is van belang om dit zo snel mogelijk weer in balans te krijgen. Een tekort aan vitamines en mineralen is namelijk schadelijk voor de huid. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van actieve ingrediënten die een stimulerend effect hebben, waardoor de huid weer gaat stralen.​
Wanneer we een droge huid hebben, smeren we het liefste met een volle rijke crème, maar vervolgens vragen we ons niet af waarom onze huid zo droog is. Enzymacid pakt huidproblemen bij het begin aan en zorgt ervoor dat de volgende behandelingen een beter en sneller resultaat hebben. De microdermabrasie wordt manueel uitgevoerd en schuurt de oppervlakkige lagen van de huid, zo kunnen de huidcellen zich gaan vernieuwen. Daarnaast bevat deze scrub ook ijzergluconaat wat de hoornlaag hydrateert en de opname van vitamine C verhoogt.​
De huid bevat verschillende hormonen, die er voor zorgen dat bepaalde processen worden gestimuleerd. Wanneer de huid ouder wordt, gaat de elastische netwerken achteruit en breken af, waardoor de huid verslapt. Door de vermindering van proteoglycanen en glycosaminoglycanen, neemt ook de hydratatie in de huid af. De huid raakt uit balans doordat de hormonen gaan schommelen. Oestrogenen verhogen de dikte van de huid en wanneer hier een tekort van ontstaat, zal het collageen afnemen en de huid dunner worden. In de producten van Supreme DHE Age, wordt gebruik gemaak van Wilde Yam. Dit ingrediënt kan de werking van DHEA nabootsen waardoor de huid weer herstelt en optimaal functioneert.
Hormonen hebben we allemaal, maar bij de één zijn ze iets meer in balans dan bij de ander. Wanneer je hormonale schommelingen hebt, zie je dit terug in de huid. Het kan zijn dat je huid heel vet wordt of juist heel droog. Feminity is een unieke lijn die is ontstaan uit een onderzoek naar hormoon cosmetica en celbiologie. Deze lijn herstelt het hormonale evenwicht van de huid.
Wanneer de huid droog is komt dit door een tekort aan vetten. Dit veroorzaakt vaak schilfertjes en kan geïrriteerd aanvoelen. Hydra Clinic is speciaal geschikt voor de droge huid. Het bevat namelijk Lipidure, dit zorgt er voor dat er voldoende vocht wordt opgenomen.​

Wanneer de huidcellen te weinig zuurstof krijgen,  kunnen ze minder energie produceren en worden ze vermoeid. De vitaliteit van de huid kan hierdoor sterk verminderen. Helaas is onze buitenlucht laag aan zuurstof en hoog aan vervuiling en zware metalen. Biopure bevat een anti-vervuilings schild dankzij speciale eiwitten die het zuiveringsproces stimuleren en de schadelijke stoffen (zware metalen, sigarettenrook etc.) in de huid neutraliseert.

Hydra Clinic is speciaal geschikt voor de droge en/of vochtarme huid. Het bevat namelijk Lipidure, wat ervoor zorgt dat als de omgeving vochtrijk is, er voldoende vocht wordt opgenomen en wanneer de omgeving vochtarm is, (airco) er vocht wordt afgegeven. Zodoende blijft het hydratatie niveau op peil.
Een gevoelige huid is een huid die teveel prikkels krijgt, wat pijnlijk of geïrriteerd kan aanvoelen. De huid kan zowel droog als vet zijn en is vatbaarder voor invloeden van buitenaf. Een gevoelige kwetsbare huid kan zich ook uiten in rode gesprongen adertjes op de wangen, genaamd couperose. Het wordt veroorzaakt door extreme temperatuurschommelingen, genetische zwakke haarvaatjes of het verdunnen van de huid.
Door verschillende oorzaken kan de huid vet worden of kunnen er puistjes ontstaan. Wanneer een huid teveel talg aanmaakt kan het zijn dat de huid gaat glimmen en de poriën duidelijker zichtbaar zijn. Daarnaast is de kans op puistjes groter. Bepaalde bacteriën die zich in de talgklier bevinden zijn hier verantwoordelijk voor. De bacteriën zetten talg namelijk om naar vrije vetzuren en deze zorgen voor een ontsteking. De huid heeft een natuurlijk schild, genaamd flora, wanneer dit verstoord is krijgen bacteriën en schimmels de kans. ACTI-BIOTIC is ontwikkeld om de gevoelige, vette, gecombineerde of acne huid te behandelen.
Rondom het oog is de huid zeer fijn en is zodoende de meest fragiele zone van het gelaat. Het oogcontour krijgt het vaak zwaar te verduren door bijvoorbeeld make-up en intense lichtstralen (neonlampen van bureaus, computerschermen). Het oog reageert bovendien erg snel op vermoeidheid en de huid toont dat door kringen of wallen te laten verschijnen. De omtrek van het oog moet dus al zeer vroeg met veel aandacht langdurig verzorgd worden. Voor een spectaculair resultaat is er Bioptic. Deze lijn bevat het ‘Micro- Collageen’ wat een voedende actieve werkstof is die helpt bij het opvullen van rimpels en lijntjes en de huid praktisch onmiddellijk glad strijkt.

KRX Green Sea Peel

Deze Green Sea Peel, die 100 % natuurlijk is ontstaan door de biologische evolutie “SPONGILLA SPICULE ZOETWATERSPONS”. Deze spons bestaat uit super fijne kleine naaldjes en werkt door cellen te stimuleren oude huidcellen te ontgiften en nieuwe te herstellen. De activator bevat veel hyaluronzuur, glucaan en allantoine om de huid tegelijkertijd te behandelen met actieve stoffen uit zee voor goede resultaten. De Spicule spons ziet er zacht uit, wordt aangezien voor een plant, maar door de harde eiwitten die deze plant bevat, kan het natuurlijke materiaal als een peeling worden gebruikt. Algen zijn zuurstofrijk, bevatten veel antioxidanten en zijn heel goed voor onze huid. De ingrediënten in dit product worden puur uit de zee geoogst, ze stimuleren de huid om zich van binnenuit te vernieuwen en verwijderen effectief dode huidcellen in korte tijd. Ze gaat zorgen voor een nieuwe huid niet in 28 maar in 10 dagen De peeling bevat verschillende aminozuren, mineralen en vitamines, die ingrediënten hebben een positief effect op het tegen gaan van huidveroudering, acne, pigmentvlekjes en littekens. Voor het beste resultaat raden wij een kuur aan van 4 behandelingen, met een tussen ruimte van enkele weken. Als afsluiter bij deze behandeling het Treatment & Booster “ Biocellulose masker” gedrenkt in serum van o.a Centella Asiatica, Niacinamide, Tea Tree, Hyaluron. Belangrijke punten voor en na de behandeling: 48 uur van te voren te stoppen met het gebruik van Retinol-crème / serum, fruit, glycol en andere zuren. Na een filler behandeling moet er minstens 2 weken tussen voor de peeling. Bij alle behandelingen is dringend geadviseerd zonbescherming factor 50 te gebruiken. Verdere nabehandeling wordt besproken bij de intake. Contra indicatie, schaal en schelpdieren.

KRX Carboxy

Carboxy CO2 therapie staat voor gecontroleerd aanbrengen van gezuiverd koolstofdioxide, met als doel de bloedcirculatie en elasticiteit in de weefsels van de huid te verbeteren. De Carboxy gel die wordt gebruikt, heeft een kalmerende, genezende en effectief veilige werking daarom is deze ook geschikt voor de problematische en gevoelige huid Er wordt een gel op de huid aangebracht, met daarover een gaas en vliesmasker wat stevig aangedrukt wordt, zodat de gel en dit masker goed met elkaar verweven worden, waardoor het zuurstofproces op gang kan worden gebracht. Het masker voorkomt verdamping en zorgt zo dat CO2 maximaal in de huid kan door dringen. Hierbij ontstaat een licht tintelend gevoel op de huid en kan na 1 behandeling al een zichtbaar resultaat geven. Het (V-Tox higher power lift mask) is een sterke formule en zorgt snel voor huidverjonging, verbetering en versteviging. Het unieke aspect van de V-Tox is het transformerende effect tijdens het aan brengen terwijl het droogt ontstaat er een strak en verstevigend gevoel, dat vervolgens los laat met een “gebarsten” effect, dit is de verdamping van water terwijl de huid de voedingsstoffen absorbeert. Het huidprobleem is goed waar te nemen, wanneer het water verdampt en het masker opdroogt.

KRX Custo:Med

Dit zijn gepersonaliseerde behandelingen, dus op maat gemaakt bij huidproblemen, zoals couperose, rosacea, acne, hydratatie, pigmentatie, huidverbetering en huidverzorging omdat niet bij iedereen een standaard type gezichtsbehandeling past. Oxyboost is de eerste stap in het Custo:Med gezichtssysteem, het wordt gebruikt om het gezichtswater te carboniseren om C02 vrij te geven. Deze bruiswatertechniek komt oorspronkelijk uit Japan, maar is in Korea erg populair geworden. Koolzuurhoudend water werkt als een vaatverwijdering, dat betekent dat je de bloedvaten triggert om zich te openen. Hierdoor wordt de bloedtoevoer naar het weefsel van de huid gebracht. Het kiezen van basis gel is de eerste stap, die wordt gemengd met actieve poeders en een masker om de goede samenstelling, die op dat moment nodig is. Er worden veel concentraten gebruikt in de zuiverste vorm, o.a Astanxanthine, krachtige Antioxidanten, Colloïdaal Zilver, Chinees Frambozen extract, Q10 en Gehydrolyseerd Collageen, dit is maar een klein onderdeel van de toegevoegde ingrediënten.

Casmara

Casmara huidverzorging heeft unieke behandelingen, op maat met als kern van het assortiment de unieke alginaat maskers. De algen in deze maskers zijn 10x rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen. Zodoende biedt Casmara oplossingen voor ieder huidtype met diepgaande resultaten.

Elke persoon heeft een unieke chemie. Van anti-aging tot een droge huid, van acne en een door de zon beschadigde huid naar een ultiem product voor wondjes of huidirritaties. Er wordt gebruik gemaakt van 11 verschillende originele alginaten maskers, die het hele gezicht en hals kunnen bedekken en daar waar mogelijk en gewenst is ook de ogen en mond. Elk masker heeft zijn eigen kenmerken maar richten zich allemaal ook op huidverslapping, rimpels en zakken rond de ogen.​

Alginaat Maskers

Elke persoon heeft een unieke chemie. Van anti-aging tot een droge huid, van acne en een door de zon beschadigde huid naar een ultiem product voor wondjes of huidirritaties. Er wordt gebruik gemaakt van 11 verschillende originele alginaat maskers, die het hele gezicht en hals kunnen bedekken en daar waar mogelijk en gewenst is ook de ogen en mond. Elk masker heeft zijn eigen kenmerken maar richten zich allemaal ook op huidverslapping, rimpels en zakken rond de ogen.

Casmara ActivatorPEN

De Camsara ActivatorPEN is een microneedlingtechniek gecombineerd met biologische ampullen om hyperpigmentatie, littekens, striae, tekenen van leeftijd of een grauwe huid aan te pakken. Microneedling is een minimaal invasieve techniek die op een veilige en gecontroleerde wijze, meerdere micro-puntbloedingen in de huid creëert en hiermee al vanaf de eerste sessie spectaculaire resultaten bereikt. Dit is wat de ActivatorPEN doet: - Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine - Verbetert de structuur van het ondersteunende bindweefsel - Verhoogt de stevigheid en elasticiteit - Stimuleert de productie van groeifactoren en celregeneratie - Vermindert rimpels en expressielijnen - Vervaagt donkere vlekken en kleine vlekken - Stimuleert het uiterlijk van striae en littekens - Vermindert de poriegrootte - Stimuleert haargroei en voorkomt voortijdige haaruitval - Verbetert een diepe penetratie van de actieve ingrediënten

CASMARA EXPERT DERMA PEELS

Deze heeft een unieke geavanceerde formule ontwikkeld die 3 zuren combineert met anti- oxydanten in optimale concentraties, voor het bereiken van buitengewone resultaten. De peels worden gemixt naar huidtype, huidverbetering, zonbeschadiging en het verbeteren van de structuur. Deze salon producten zorgen voor een totale huidvernieuwing. die beschadigde en/of verouderde cellen verwijdert en vervangen door gezonde nieuwe cellen

Bioptron

Unieke gepatenteerde Bioptron Licht- en Kleurentherapie. Deze werkt op een manier, door het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen en zo zijn eigen genezingskracht vrij te geven. Deze heeft gepolariseerd licht, met een dichtheid van 95%, de golven bewegen, zodat ze meerdere weefsels bereiken. Er zijn 7 verschillende kleuren licht en een lamp die alle kleuren licht bevat ‘’ fullereenfilter’’ het complete spectrum met een bereik tussen 480 en 3400 nm wordt ook veel in combinaties gebruikt. Deze therapie is een klinisch bewezen behandeling die versnelde wondheling, verlichting bij pijn en Met opmerkingen [LvH1]: huidproblemen biedt. Stimuleert huidherstel, acne rosacea, brandwonden, oppervlakkige bacteriële ontstekingen, huidvernieuwing en verjonging. Het heeft een positief effect op de kwaliteit van het bloed en ook op alle cellen in ons lichaam. Wij gebruiken de bioptron zowel in combinatie met behandelingen, maar ook bij aparte problemen.

Al duizenden jaren gebruiken vrouwen uit Oosterse beschavingen zeewater en zeeplanten op hun huid, met verbazingwekkende resultaten. Ze behouden hun zachte vochtrijke huid zonder tekenen van vroegtijdige veroudering. Algologie heeft een variëteit aan producten, gebaseerd op ingrediënten uit de zee, voor de behandeling van de verschillende huidtype.

Massage

Anders dan de gemiddelde massage is de Collageen en Tone booster er om de huid steviger en flexibeler te maken door te focussen op dieper gelegen huidlagen.​

Meer dan de bekende bindweefselmassage is er de Collageen en Tone booster. Door toepassing van Collageen booster behandelen we de onderste huidlaag, bevorderen de aanmaak van collageen en elastine ter bestrijding van rimpels. Bij Tone booster verbetert de stevigheid in het gelaat. We kennen de hangende wangen, dubbele kin, neus-lippenplooi en zakkende oogleden. Bij het ouder worden verliezen we ook aan botsterkte. Ook versterking op het bot kunnen wij stimuleren, waardoor het gelaat meer vorm krijgt.​

Collageen en Tone booster massage

Meer dan de bekende bindweefselmassage is er de Collageen en Tone booster. Door toepassing van Collageen booster behandelen we de onderste huidlaag, bevorderen de aanmaak van collageen en elastine ter bestrijding van rimpels. Bij Tone booster verbetert de stevigheid in het gelaat. We kennen de hangende wangen, dubbele kin, neus-lippenplooi en zakkende oogleden. Bij het ouder worden verliezen we ook aan botsterkte. Ook versterking op het bot kunnen wij stimuleren, waardoor het gelaat meer vorm krijgt.​

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?